De bruiloft van
Anne & Thomas

Deze winterbruiloft op landgoed Warnsborn was werkelijk waar een bruiloft met zoveel liefde en ondanks het koude natte weer de warmte vanaf straalde! De bruiloft van
Carolina & Virgil

Videoshoot op het strand met 30 graden celcius, zouden we eigelijk afraden. Nee hoor bij dit bruidspaar werkte het zo goed daardoor hebben wij samen met het bruidspaar briljante beelden kunnen maken op het strand van Hoek van Holland . De trouw ceremonie was in de Bartholomeus kerk Nootdorp

wat een plaatje en een prachtige ceremonie. De feestelijkheden werden gevierd bij de Viersprong S’Gravenzande wat een relaxte sfeer met live muziek een lekkere bbq en als kers op de taart ging de bruid zelf zingen met de bande waar ze vroeger zelf deel van uit maakte! De bruiloft van
Marieke en Finn

Deze twee lieverds zien er toch geweldig uit! Wat een mooie dag regen en zonneschijn van ochtend tot avond helemaal top! Dit stel zijn getrouwd op locatie Glundr  Asten Heusden. Hier was ook echt alles geregeld. Dat is zo fijn voor een bruidspaar alles goed geregeld op één locatie!

De bruiloft van
Sietse en Adinda

Het was een herfst achtige avond in november....toen de trouwambtenaar tevens vriend van dit bruidspaar deze worden uitsprak wist ik meteen dat dit de woorden waren waar hun preview mee moest beginnen.

Op het sprookjes achtige Hoeve kindergoed was het een prachtige setting voor dit prachtige bruidspaar.

De bruiloft van 
Monique & Maurice

Monique & Maurice

 

Als bruiloft videograaf kom je op veel verschillende bruiloften en zijn allemaal door het bruidspaar eigen gemaakt. Heel soms kom je als bruiloft videograaf op zo een bijzondere bruiloft waar je zo dankbaar voor bent dat je dat mag vastleggen, nou en deze bruiloft was er zo één! Tja…waar zal ik beginnen deze twee mooie mensen hebben hun hele bruiloft helemaal zelf tot in ieder detail georganiseerd. Van alle decoraties, vlinders, live muziek van  

lace music bij het dinner en nog veel meer. De ceremonie was zo gaaf, dit werd in samenwerking met de trouwambtenaar voltrokken door Luizter, niemand wist ervan! Luizter zingt en verteld de verhalen van het bruidspaar, Luizter zoekt samen met het bruidspaar zorgvuldig liedjes uit die passend zijn bij de persoonlijke verhalen en voor speciale gasten die dan worden toe gezongen. Het was zo mooi en emotioneel allemaal wat deze dag maakte zoals het moest zijn! 

De bruiloft van
Desie & Léon

Waarom zou je een bruiloft in één dag doen!? Dit bruidspaar had er voor gekozen om de bruiloft in twee dagen te doen. De ene dag de ceremonie en een intiem diner. De locatie van de eerste dag was bij Dengh in Utrecht De andere dag het feest. Op het feest had dit bruidspaar een hele choreo geoefend, zo gaaf!

De bruiloft van Bernice & Marnick:

Een videoraaf cadeau krijgen en dan zo dankbaar zijn!
Dit stel had zoveel humeur en liefde! Zij trouwde op locatie Zuiderzoet dat ligt aan een prachtige haven. Wat een mooie dag! 


De bruiloft van Carina en Joris.
Een heerlijk ongedwongen dag. Dit stel trouwde in februari, brrrr wat had de bruikd het koud tijdens de foto shoot, gauw naar binnen bij van der Vlak Nootdorp daar hebben we nog wat mooie shots gemaakt.  Het allerbelangrijkste voor dit stel was de ceremonie met al hun dierbare en vooral hun twee prachtige kinderen. Alles was op één locatie in Partycentrum Witte Paard. Al met al een fijne sfeer met heel veel liefde!

De bruiloft van Chantal en Joëll.

Ohhh! Wij gaan ons verjaardag vieren, althans dat dachten de gasten. Buiten de twee getuigen wist niemand dat dit stel die avond zou gaan trouwen. Zelfs hun eigen kinderen wisten dat niet. Iedereen had verjaardag cadeautjes meegenomen, mega ballonnen met 40 Jaar erop, hilarisch!  Dit alles gebeurden op de Salonboot Prins van Oranje te Amsterdam. Wat een locatie ook.  Alle gasten werden naar de lift zaal geroepen en daar kwam het bruidspaar met hun kinderen zo uit de vloer omhoog. De reacties waren geweldig!

De bruiloft van Sarika & Rinesh,

 

Wat een beleving op deze traditionele hindoestaanse bruiloft!

De Bruiloft van Daniëlle en Raymond.

Dit bruidspaar had een super mooie dag in het Ruiterhuys te Castricum. Terwijl je langs de paarden naar de ceremoniezaal (stal ) wandelt proef je echt de mooie sfeer van deze geweldige locatie.
Daarna barste het feest los.

De bruiloft van Judith en Kong.

Wat een mooi en ontroerend moment van dit bruidspaar toen zij hun geloften uitspraken naar elkaar. Zo waardevol om dat op film te hebben. We begonnen met filmen bij het Van der Valk Hotel Gilze in Tilburg. Daarna zijn we naar de Lambertus Kerk in Raamsdonkveer gegaan. Daar werd alles gevierd, de ceremonie, bruidstaart aansnijden, proosten en wat ik nog niet had meegemaakt een echte Chinese thee ceremonie!

De bruiloft van Remko & Annelies

De droom van elke bruid met een koets aankomen op de ceremonie, wat een plaatje! Alles op één trouwlocaite in een prachtige regio. Het bruidspaar komt uit Tiel en de bruid werd op gehaald in haar ouderlijke huis in.Ingen. Dit bruidspaar had ook een ontzettend lief dochterje, dat maakte het plaatje helemaal af. De trouwlocatie was in Het Felchter Landgoed Hotel Avegoor
Alles gefilmd met Sony A7S II Body en Sony FE 24-70mm F2.8 GM lens en DJI Drone.

De bruiloft van David & Suzanne
Wat een prachtige bruiloft was dit!

We begonnen bij de bruid thuis in Zeewolde toen naar het prachtige natuur gebied het Wekeromse Zand, daar konden we goed vliegen met de drone.

De ceremonie was in kasteel de Schaffelaar te Barneveld. Als toetjes het feest in Nijkerk en wat was dat (net zoals het bruidspaar) een plaatje!! Alles gefilmd met Sony A7S II Body en Sony FE 24-70mm F2.8 GM lens en DJI Drone.

De bruiloft van Maaike & Erwin

Dit echtpaar zijn getrouwd op Kasteel Ammersoyen Wat een sprookje! 

De bruiloft van Ik & Elisangela:
Dit echtpaar was ook wel weer heel bijzonder. Elisangela komt uit Brazilië er was wel wat familie aanwezig uit Brazilië, maar er was ook een live stream verbinding zodat nog meer vrienden en familie aanwezig konden zijn. Dit bruidspaar komt uit Friesland en zij trouwden in het Van der Valk Hotel te Wolvega. De bruid zag er prachtig uit, de jurk was helemaal vanuit Brazilië ingevlogen.

  • *Nieuw! Drone mogelijkheden:

Wij kunnen vanaf nu ook beelden maken met een drone. Wil jij een extra dimensie in je film, dan kan dat zeker met de beelden van een Drone. Wat de mogelijkheden zijn en of dat op jouw locatie ook kan kunnen wij voor je uitzoeken en adviseren. 

De bruiloft van Joop & Anouk

Deze bruiloft in Brabant was werkelijk een feestje om te doen. Er waren twee ceremonies één voor de wet en één voor de kerk. Voor de wet trouwden zij in het meest schattigste gemeentehuis (raadhuisje) wat ik tot nu toe gezien heb namelijk 't Dorp 61. Dit paar wonen in Zijtaart zij trouwden voor in de Lambertuskerk. De foto locatie was in het Bomenpark te Heesch. Samen met de kinderen was het echte Brabantse gezelligheid.

De bruiloft van Door & Berry
Wat ben ik onder de indruk van dit bruidspaar. De liefde spatte hier vanaf. Een zeer emotionele ceremonie bij Strandtent Nuis  Zandvoord  het was werkelijk waar prachtig. De setting met het strand en zee op de achtergrond! Zoveel meegemaakt en zo sterk in hun schoenen staan. Heel dankbaar dat ik dat heb mogen vastleggen.

Trouwauto:

Ga jij dit jaar trouwen? Er is nog zoveel te regelen! Ik weet zelf nog wat een ongelofelijke voorpret wij hadden met het regelen van onze bruiloft. Onze trouwauto was een Cadillac, het was een plaatje. Ik zie soms ook bruidsparen op een fiets, dat vind ik ook zo gaaf.

Hand in hand:

Hebben jullie al een gesprek gehad met de trouwambtenaar? 

Ik vond dat zo leuk, want dan moet je nadenken waarom jij en je partner eigenlijk

willen trouwen. Dan besef je dat je echt hand in hand verder door het leven gaan.

En zijn jullie al in ondertrouw gegaan?

Dan is het echt bijna officieel. Hoe gaan jullie heten wie neemt wie zijn naam aan of blijft je

achternaam zoals die nu is?

Trouwen in Haarlem:
Waar ga je trouwen? Trouwen In een gemeente huis, trouwen in het stadhuis, trouwen in de kerk,  trouwen in een windmolen, trouwen op het strand, trouwen in de dierentuin, trouwen onderwater....je kan het zo gek niet bedenken, overal kan er getrouwd worden.

Romantisch op het strand:

Heel veel trouwfoto's worden op het strand gemaakt. Ook voor een video is het leuk op beelden te schieten op het strand. Gebruik maken van de natuurlijk elementen kan een mooi eindresultaat geven, wat weer goed te verwerken is in de trouwfilm.

Liefde onder de boom:
Dit is de aftermovie van Wilco en Rosa. Dit prachtige stel komt uit Waarder vlakbij Utrecht. Dit stel is getrouwd in Corona tijd, het was een prachtige dag, wat een doorzetters!
Dit stel is in de kerk van Waarder getrouwd. 

Bruidsjurk in het boerenlandschap:
Deze trouwjurk is opgehangen in een prachtig landschap. Dit heeft landelijke uitstraling. Het is leuk om een hangende trouwjurk als shot te gebruiken in een trouwfilm. Je kunt ook het shot nemen in een oude boerderij, strandhuis met de zee op de achtergrond, in het bos of juist met een stoere industrie achtergrond.

Voor & na:
Een edit is belangrijk in een trouwfilm, maar het mogen geen overheersende effecten zijn waardoor de film over de top kan worden. Subtiele bewerkingen zijn essentieel voor een vloeiende film, daarin zijn subtiele camera bewegingen belangrijk maar ook zeker een goede balans van het licht en kleur.
Hier in dit voorbeeld kun je goed zien wat het verschil is.

Bruidskapsel promotiefilm Haar & Zo met Sony A7 III:
Echt een hele toffe shoot gedaan in samenwerking met Haar & Zo en MKUP. Wij hebben een drieluik bedacht waarin haar, make-up en bruiloft videograaf werkzaam zijn, uiteraard hebben wij de promotiefilmpjes gemaakt. Voor het eerst gewerkt met de Sony a7 II body camera en de gimbal van Zhiyun Crane 3 Lab maar wat een prachtig resultaat.


Make-up promotiefilm MKUP met Sony A7 III:
Echt een hele toffe shoot gedaan in samenwerking met Haar & Zo en MKUP. Wij hebben een drieluik bedacht waarin haar, make-up en bruiloft videograaf werkzaam zijn, uiteraard hebben wij de promotiefilmpjes gemaakt. Voor het eerst gewerkt met de Sony a7 II body camera en de gimbal van Zhiyun Crane 3 Lab maar wat een prachtig resultaat.


De bruiloft van Jaap & Sandra
Dit bruidspaar is zo warm, liefdevol en oprecht. Zoveel mee gemaakt en na uitstel mocht het dan eindelijk gebeuren. De locatie was de Boerenplaats in Waarland. Voor de fotoshoot zijn we naar het centrum van Alkmaar gegaan, de stadse setting staat dit bruidspaar prachtig! 

Dit was een feestje om te maken voor dit bruidspaar! 

De bruiloft van Wilco & Rosa

Dit was een hele bijzondere bruiloft. Dit echtpaar had vanwege Corona hun bruiloft moeten cancelen. Later in de Corona tijd durfden het bruidspaar het toch aan om hun bruiloft door te laten gaan. Dit werd een prachtige dag! Met een livestream en een prachtige ceremonie in de kerk.
De bruiloft van Kurt & Petra

 Dit echtpaar zijn getrouwd op  Chateau Marquette

Een locatie met allure

Wij verzorgen complete bruiloften bij Chateau Marquette. Ceremonie, receptie, diner, feest en overnachting: het kan allemaal op één landgoed. Met alle liefde helpen wij om jullie een perfecte dag te bezorgen – helemaal zoals jullie het willen. Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij aan jullie geven, de verzorging van A tot Z en het meedenken in oplossingen. Kies bijvoorbeeld een van de prachtige zalen voor de ceremonie en een diner. Of trouw ’s zomers buiten in de kasteeltuin, heel erg romantisch! Maar niet alleen in de zomer is het fantastisch om hier te trouwen, ook in de winter is het geweldig om hier het ja woord aan elkaar te geven. Elk seizoen heeft zo zijn charme, in de winter ademt het chateau de romantische winterse sferen met warme kleuren.