De film

Wat kun je verwachten?

Wij leggen de bruiloft vast met een professionele camera. 

Een beeldgesprek om elkaar te leren kennen en afspraken te maken.

Ik zal mij zo onzichtbaar mogelijk maken op jullie dag. De bruiloft wordt vastgelegd voor 

een leuke prijs, low budget low cost. Ik doe dit met alle plezier voor een betaalbare prijs.
De film is storytelling, het verhaal van jullie trouwdag is in de film terug te zien. Ik ben de hele dag aanwezig zodat er niets gemist kan worden. Ik maak een korte film (aftermovie) en een lange film waar de ceremonie in verwerkt is. Dit is allemaal inbegrepen in de prijs zoals aangegeven is: prijzen
 

Over mij als videograaf & montage

Ik ben videograaf Elina,  met een passie voor bewegende beelden en het monteren van beelden.

En wat is er mooier dan het geluk vastleggen! Het proces van filmen en daarna het monteren van de beelden vind ik het leukste om te doen, vaak tijdens het filmen komen er al ideeën over de montage waar ik mij dan vervolgens instort.  Ik hou van duidelijke afspraken. Professioneel ben ik net gestart, daarom is het niet duur geprijsd. Ik doe dit echt met plezier voor het het vak, ik lever geen goedkoop werk af. In de jaren heb ik alle apparatuur en programma's aangeschaft, klein begonnen als hobby maar dat is in de jaren steeds meer en professioneler geworden. Veel geïnvesteerd in cursussen. Ik maak films niet in cliche maar er zit altijd iets eigenzinnig in persoonlijk gebied voor diegene waar ik het voor maak.  

Trouwen in Haarlem

trouwen in Haarlem

Hebben jullie al nagedacht waar jullie een gaan trouwen? Locatie kan natuurlijk ook bepalend zijn voor het resultaat, bijvoorbeeld het prachtige stadhuis van Haarlem waar ikzelf getrouwd ben.